1392/8/30 پنجشنبه مسـابقه طـراحي پـوستر جشنــواره ملـي رويـش
ما از شما مي‌خواهيم راجع به اين فكر كنيد كه پوستر جشنواره ملي رويش امسال چگونه بايد باشد...
دبيرخانۀ جشنواره ملي رويش با همكاري خانه هنر وادبيات دانشگاهي ايران در نظر دارد تا مسابقه طراحي پوستر جشنواره ملي رويش را در بين دانشجويان دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار نمايد.

شرايط شركت در مسابقه ملي رويش:

1- شركت در مسابقه براي عموم دانشجويان آزاد است.
حداكثر تعداد آثار ارسالي توسط هر هنرمند، 3 اثر مي باشد.
2- ارسال آثار، تنها از طريق ايميل kanon_dof@yahoo.comصورت مي گيرد.
3- آثار ارسالي براي مرحله اوليه داوري، بايد بصورت فايل ديجيتالي با فُرمت “JPG” يا "TIFF" و در قطع A4 و با كيفيت 300 دي پي آي، ارسال شود.
در صورت راهيابي به مرحله نهايي ارسال اصل اثر در قطع 50 در 70 cm با كيفيت 300 دي پي اي به دبيرخانه الزامي است.
4- ضروري است به همراه تصاوير آثار و فايل هاي ارسالي، مشخصات هنرمند (شامل: نام، نام خانوادگي، تاريخ تولد، محل تولد، تحصيلات، آدرس الكترونيكي، شماره تلفن همراه و يك قطعه عكس پرسنلي) لحاظ گردد.
5- مسئوليت اصالت آثار و رعايت قوانين كپي رايت به عهده ارسال كنندگان است. در صورت نقض آن، ارسال كنندگان آثار مسئول بوده و هيچگونه مسئوليتي متوجه دبيرخانه جشنواره و خانه هنر وادبيات دانشگاهي ايران نمي باشد.
6- دبيرخانه جشنواره، كليه حقوق چاپ، تكثير و همچنين نشر الكترونيك و ارائه نمايشگاهي آثار را دارد.
7- به تمامي شركت كنندگان در جشنواره كه آثارشان در مرحله داوري مورد پذيرش قرار گرفته باشد، گواهي شركت تعلق خواهد گرفت.
8- هر نوع تصميم در خصوص موارد برگزاري و موضوعات پيش بيني نشده با دبير جشنواره خواهد بود.

از تمامي علاقمندان و طراحان گرافيك كه مايل به طراحي پوستر براي جشنواره ملي رويش «ويژه كانون هاي فرهنگي،هنري و اجتماعي دانشگاههاي سراسر كشور» مي باشند درخواست مي شود تا طرح هاي خود را تا تاريخ شنبه 14 ديماه 1392 به آدرس ايميل kanon_dof@yahoo.comارسال نمايند.