1392/7/9 سه‌شنبه دسترسي به 100هزارعنوان كتاب در كتابخانه ديجيتال دانشگاه پيام نورفراهم شد

*دانشجويان كارشناسي ارشد مي توانند در شهر مورد دلخواه خود آزمون پايان ترم دهند

معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه پيام نور كشور گفت: 100هزارعنوان كتاب در كتابخانه ديجيتال دانشگاه پيام نور بارگزاري شده است.

دكتر احمد آخوند عصر امروز در جمع اعضاي هيئت علمي دانشگاه پيام نور شيراز اظهارداشت: دانشجويان و اساتيد دانشگاه پيام نور سراسر كشور مي توانند با مراجعه به اين سامانه،به نشاني lib.pnu.ac.ir از منابع به روز جهاني در رشته هاي مختلف بهره مند شوند.

وي درباره بارگزاري كتاب هاي فارسي دركتابخانه ديجيتال نيز گفت: درصورتي كه ناشرين فايل فارسي كتب را دراختيار ما قرار دهند،آماده درج اين منابع درسامانه مذكور هستيم.

معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور يادآور شد: كتابهاي قرار گرفته در سيستم كتابخانه ديجيتال، از جديدترين منابع بين المللي مي باشند.

وي در ادامه با اشاره به اينكه توسعه تحصيلات تكميلي وافزايش رشته هاي فني وحرفه اي در دستور كار دانشگاه پيام نور است ،يادآور شد: دربخش توسعه آموزش الكترونيكي، درحال حاضر امكان برگزاري 50كلاس همزمان الكترونيكي با حضور 10هزار دانشجو به صورت

همزمان به صورت الكترونيكي فراهم شده است.

وي تصريح كرد: با تسهيلات ايجاد شده دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد قبل از شروع امتحانات پايان نيمسال ،مي توانند شهردلخواه خود را به عنوان محل برگزاري آزمون هاي پايان ترم انتخاب كنند.

معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور خواستار توسعه فعاليت هاي كارآفريني و دانش بنيان در دانشگاه پيام نوراستان فارس شد و يادآور شد: دانشگاه پيام نوراستان فارس مي تواند طرح هاي كلان پژوهشي ارائه دهد.

دكتر آخوند افزايش نشريات را يكي از موفقيت هاي دانشگاه پيام نور عنوان كرد ودراين خصوص تصريح كرد:تا سال 89 هيچ مجله علمي پژوهشي نداشتيم اما در دو سال اخير سامانه نشريات راه اندازي كرديم كه 40نشريه دراين سامانه وجود دارد كه مجوز وزارت ارشاد را گرفته اند كه ازاين ميزان،11نشريه مجوز علمي پژوهشي از وزارت علوم اخذ نموده و20 نشريه نيز نام آن به تاييد رسيده است.

ثبت 1500مقاله درisi

معاون دانشگاه پيام نور كشور درادامه از ثبت 1500مقاله در isi و isc توسط اساتيد دانشگاه پيام نور در يكسال گذشته خبر داد.

دكترآخوند اضافه كرد:در جديدترين رتبه بندي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام بين دانشگاه هاي جامع كشور،دانشگاه پيام نور موفق به دريافت رتبه 8 كشور شده است كه اين موفقيت نشان دهنده توجه دانشگاه به مقوله پژوهش است.

وي همچنين با اشاره به اينكه پايگاه جهاني وبومتريك نيز رتبه هشتم را دربين دانشگاه هاي غيرپزشكي ايران به دانشگاه پيام نور داده است اظهارداشت: اين رتبه حاصل توجه دانشگاه به آموزش هاي مجازي،توسعه پورتال دانشگاه وافزايش تعداد بازديدكنندگان از پورتال وايجاد ساير سامانه ها ي آموزش الكترونيكي درسطح كشور بوده است.

معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور تاكيد كرد: دانشگاه پيام نور همزمان با ايجاد و توسعه آموزشهاي مجازي والكترونيكي اقدام به گسترش رشته هاي تحصيلي مجازي در مقطع كارشناسي ارشد كرده است كه در نيمسال گذشته تعداد دانشجويان اين شيوه آموزشي به 10هزارنفر رسيده است.

دكترآخوند اضافه كرد: علاوه برسامانه آزمون كه طراحي، ويراستاري،ارسال و رمزگذاري سوالات واخذ آزمون را از طريق اينترنت ميسر مي سازد،سامانه تدوين كتاب نيز طراحي شده است كه كليه اعضاي هيئت علمي دانشگاه پيام نور وساير دانشگاه ها مي توانند از اين طريق در فراخوان تدوين كتاب شركت كرده و آثار خود را پس از طي مراحل درانتشارات پيام نور به چاپ برسانند كه درمدت راه اندازي اين سامانه 1100 استاد دراين فراخوان شركت كرده و مجوز تاليف دريافت كرده اند.

وي درپايان سخنان خود با اشاره به رتبه بندي جديد دانشگاه هاي پيام نور31استان كشوراظهارداشت:سازمان مركزي رتبه اول كشور را از دل وجان به استان فارس داده است كه نشان دهنده تلاش اعضاي هيئت علمي ومديران اين استان است.

رشد 24درصدي توليد علم در فارس

رئيس دانشگاه پيام نوراستان فارس نيز دراين نشست گفت: عليرغم همه محدوديت ها و تحريم هاي پژوهشي،توليد علم در دانشگاه پيام نوراستان فارس با رشد 24درصدي روبه رو بوده است.

دكترسعيد مظلوميان اضافه كرد: درسال92 تاكنون 188 مقاله در نشريات به چاپ رسيده،282 مقاله در همايش ها ارائه شده و 26جلد كتاب نيز منتشر شده است.همچنين 52مورد طرح پژوهشي توسط اعضاي هيئت علمي به اجرا درآمده است.

وي يادآور شد: در دو سال اخير شاهد رشد 100درصدي مقطع تحصيلات تكميلي در فارس بوده ايم به نحوي كه رشته هاي مقطع كارشناسي ارشد به 28 رشته افزايش يافته است.

وي تصريح كرد: استان فارس پتانسيل بالايي براي راه اندازي مجلات تخصصي دارد كه اميدواريم دراين خصوص توجه ويژه اي به اين استان شود.

وي خاطرنشان ساخت: درحال حاضر بيش از230 عضو هيئت علمي تمام وقت در كنار5هزار استاد حق التدريس در دانشگاه پيام نوراستان فارس به فعاليت مشغولند.