1391/11/30 دوشنبه آغاز ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان بدون آزمون دانشگاه پيام نور از 6 اسفند
رييس دانشگاه پيام نور از آغاز زمان ثبت‌نام غيرحضوري پذيرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع كارشناسي دانشگاه‌ پيام نور از 6 اسفند خبر داد.
 دكتر حسن زياري افزود: كليه داوطلبان پذيرش بدون آزمون سال 91 كه اسامي آنها به عنوان پذيرفته شده دانشگاه پيام نور درج شده، بايد از 6 تا 10 اسفند ماه با مراجعه به سامانه جامع خدمات آموزشي به نشاني http://reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام غير حضوري خود اقدام كنند.
به گفته دكتر زياري، نتايج نهايي پذيرش بدون آزمون مقطع كارشناسي دانشگاه‌ پيام نور از 26 بهمن در سايت سازمان سنجش به نشانيwww.sanjesh.org اعلام شد.
وي درخصوص ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان در رشته محل‌هاي قبولي، گفت: پذيرفته‌شدگان مي‌توانند بر اساس مفاد اطلاعيه كه همزمان با اسامي آنان بر روي سايت قرار مي‌گيرد نسبت به انجام ثبت‌نام براي نيم سال دوم سال تحصيلي اقدام كنند.
همچنين پذيرفته‌شدگان مي‌توانند مراحل بعدي ثبت‌نام و اخبار مربوط به دانشگاه پيام نور را در پايگاه خبري دانشگاه نيوز به آدرس Daneshgahnews.com مشاهده كنند.