1392/7/15 دوشنبه شرايط و ضوابط ،تاريخ و نحوه ثبت نام درآزمون دوره هاي فراگير كارشناسي ارشد نوبت سيزدهم دانشگاه پيام نور سال 1392

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شركت در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي ارشد نوبت سيزدهم دانشگاه پيام‌نور سال 1392مي‌رساند، كه ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي از روز يكشنبه مورخ 14/07/92 آغاز و در روز شنبه 20/07/92 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به سايت سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي ارشد نوبت سيزدهم دانشگاه پيام نور سال 1392 اقدام نمايند.

1- شرايط ثبت‌نام و پذيرش:

علاقمندان به تحصيل در دوره‌هاي فراگير مي‌بايست ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به شرايط و ضوابط ثبت‌نام اتباع غيرايراني و توضيحات مربوط به سهميه رزمندگان (مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون)، در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند، مي‌توانند به عنوان داوطلب مقطع كارشناسي‌ ارشد منحصراً در يك رشته گرايش امتحاني ثبت‌نام و حداكثر در 20 (بيست) كدرشته محل از دوره‌هاي كارشناسي ‌ارشد دانشگاه پيام‌نور متقاضي ادامه تحصيل شوند.

2- فرآيند و زمان ثبت‌نام:

- زمان ثبت‌نام: ثبت‌نام دوره دانش‌پذيري كارشناسي ارشد دانشگاه پيام‌نور از تاريخ 14/7/92 آغاز و در پايان وقت اداري روز شنبه مورخ 20/7/92 به پايان مي‌رسد.

داوطلبان براي ثبت‌نام در دوره دانش‌پذيري كارشناسي ارشد دانشگاه پيام‌نور لازم است از بازه زماني مذكور به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و با تكميل اطلاعات اوليه و پرداخت اينترنتي مبلغ 500,000 ريال (معادل پنجاه هزار تومان) با استفاده از كارت‌هاي اعتباري عضو شبكه شتاب هر يك از بانك‌هاي جمهوري اسلامي ايران در داخل يا خارج از كشور نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.

نكته قابل‌توجه: متقاضيان گرامي در پرداخت وجه ثبت‌نام دقت فرمايند، زيرا وجوه واريزي به هيچ‌عنوان قابل استرداد نمي‌باشد.

3- روش ثبت نام:

1- مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان به نشاني: www.sanjesh.org

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از پايگاه اينترنتي سازمان.

3- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز جهت ثبت‌نام.

4- پرداخت هزينه ثبت‌نام بصورت اينترنتي به وسيله كارت‌هاي بانكي عضو شبكه شتاب هر يك از بانك‌هاي جمهوري اسلامي ايران در داخل يا خارج از كشور كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال مي‌باشد با مراجعه به سايت سازمان.

4- زمان توزيع كارت اينترنتي و برگزاري و محل آزمون:

براساس برنامه زماني پيش‌بيني شده آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام‌نور سال 1392 روز جمعه مورخ 29/9/1392 برگزار خواهد شد و دانش‌پذيران از تاريخ 27/9/92 لغايت 28/9/92 مي‌توانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به تهيه پرينت كارت ورود به جلسه و راهنماي شركت در آزمون اقدام نمايند.

محل آزمون داوطلبان بر اساس استان و شهرستان محل اقامت براي تعيين حوزه امتحاني (بند 32 تقاضانامه) در استان محل اقامت داوطلب مي‌باشد. لذا مقتضي است داوطلبان با مراجعه به جدول شماره 6 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و درج كد مربوط به استان و شهر محل اقامت در تقاضانامه ثبت‌نام اقدام نمايند.

5- دستورالعمل و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت‌نام اينترنتي:

به داوطلبان توصيه مي‌شود مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه‌ راهنماي ثبت‌نام، ابتدا فرم پيش‌نويس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكميل نموده و سپس براساس فرم پيش‌نويس، با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور اطلاعات لازم را براساس بندهاي برنامه نرم‌افزاري ثبت‌نام وارد نمايند. ضمناً راهنماي جامع نحوه تكميل فرم در برنامه نرم‌افزاري ثبت‌نام اينترنتي موجود است و داوطلبان براي كسب اطلاع بيشتر مي‌توانند به اين راهنما مراجعه نمايند. لازم بذكر است داوطلبان در ورود اطلاعات ثبت‌نام دقت نمايند. در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد ذكر شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارك داوطلب، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي شده و از تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

6- توصيه‌هاي مهم:

1- داوطلبان توجه داشته باشند پس از تكميل تقاضانامه ثبت‌نام و ارسال عكس و پس از دريافت كدپيگيري ثبت‌نام خود مي‌توانند در قسمت مشاهده چاپ اطلاعات ثبت‌نامي، اطلاعات خود را مشاهده و از آن يك نسخه چاپ كنند.

2- به داوطلبان توصيه مي‌شود پس از تكميل تقاضانامه و ثبت‌نام اينترنتي و دريافت كد پيگيري، يك نسخه پرينت از تقاضانامه ثبت‌نامي خود تهيه نموده و ضمن كنترل دقيق اطلاعات ثبت‌نام شده چنانچه مغايرتي در خصوص مشخصات ثبت‌نامي خود مشاهده مي‌نمايند در تاريخ 14/7/1392 لغايت 22/7/1392 كه به منظور ويرايش اطلاعات در نظر گرفته شده است، به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش مراجعه نموده و نسبت به اصلاح مشخصات و اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام نمايند.

7- نحوه گزينش دانشجو در دوره‌هاي فراگير و تبديل وضعيت:

1- نمره نهايي لازم براي قبولي بر اساس تأثير 80 درصدي ميانگين دروس حاصل از آزمون و تأثير 20 درصدي ميانگين معدل مدرك كارشناسي مي‌باشد.

2- ميانگين مدرك كارشناسي براي داوطلباني كه فارغ‌التحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته مي‌باشند، حاصل ميانگين دو مقطع كارداني و كارشناسي ناپيوسته مي‌باشد.

3- تغيير وضعيت دانش‌پذيري به دانشجويي منوط به احراز شرايط مندرج در بند 3 دفترچه راهنماي ثبت‌نام (شرايط ثبت‌نام و پذيرش) و شرايط زير است:

1-3- شركت در آزمون‌هاي پايان نيمسال دانش‌پذيري مشتمل بر 8 تا 10 واحد درسي.

2-3- كسب نمره نهايي لازم با توجه به ظرفيت پذيرش در رشته محل‌هاي انتخابي متناسب با جدول شماره 4 دفترچه راهنماي ثبت‌نام.

8- يادداشت:

1- هرگونه تغييري منحصراً از طريق اطلاعيه رسمي سازمان سنجش در نشريه پيك سنجش (هفته نامه خبري و اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور) و سايت اين سازمان و در صورت لزوم از طريق رسانه‌هاي گروهي اعلام خواهد شد.

2- در صورت لزوم داوطلبان مي‌توانند با شماره تلفن‌هاي: 9-88923595-021 تماس و يا به بخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه نمايند.

منبع خبر:
روابط عمومي