1392/2/5 پنجشنبه تشكيل شوراي تعامل و تبادل نظر در دانشگاه پيام نور فراشبند به همت واحد فرهنگي شوراي تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه در دانشگاه پيام نور صفاشهر تشكيل شد. به گزارش روابط عمومي پيام نور واحد فراشبند جلسه تشكيل شوراي تعامل با حضور سرپرست دانشگاه و نمايندگان تشكل ها و كانون هاي دانشجويي برگزار شد. پورغلامي سرپرست دانشگاه با ايرداد قسمت هايي از آئين نامه اين شورا تشكيل شوراي تعامل را فرصت مناسبي جهت بهبود روابط بين دانشگاه و دانشجويان برشمرد و خواستار رفع نقايص و مشكلات دانشجويان در حوزه هاي فرهنگي، آموزشي، علمي، اجتماعي، هنري، ورزشي، ديني و مذهبي در دانشگاه با  همكاري و مشاركت هر چه بيشتر اعضا شد. در ادامه هريك از اعضا به بيان نقطه نظرات خود در رابطه با اين موضوع پرداخته و در پايان هم با انتخاب اعضا دبير شورا مشخص و جهت پيگيري امور شورا معرفي گرديد.