1391/11/2 دوشنبه 8 بهمن زمان اعلام فهرست اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي فراگير پيام نور
به گزارش خبرنگار دانشگاه نيوز ،رئيس دانشگاه پيام نور گفت: شيوه بدون كاغذ براي اولين بار در امتحانات پايان ترم مقطع كارشناسي پيام نور به صورت آزمايشي درحال برگزاري است.
زياري افزود: با توجه به  اينكه امكان اعلام نتيجه آزمون دانشجويان بلافاصله پس از پايان امتحان آنها امكان پذير است اما در اين مرحله، نتيجه آزمون آنها دو روز بعد از امتحان اعلام  مي شود.
وي درمورد مزاياي طرح آزمون بدون كاغذ اظهار داشت: اين شيوه برگزاري امتحان علاوه بر افزايش ضريب امنيت آزمون ها به دليل ارسال مستقيم سوال از بانك سوالات دانشگاه، كاهش قابل توجه هزينه ها را به دنبال خواهد داشت.
زياري، رفع سريع اشكالات احتمالي در سوالات از طريق مديريت از سرور مركزي، امكان چيدمان متفاوت سوالات و گزينه ها با حفظ يكسان بودن سوالات براي تمام دانشجويان، ايجاد فضايي آرام براي دانشجو در زمان امتحان و اشراف به همه سوالات و آسان سازي تصحيح نمره هاي امتحاني و تسريع در اعلام نمره دانشجويان را از ديگر مزاياي اين طرح برشمرد.