1392/7/17 چهارشنبه برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد در پيام نور فراشبند
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور فراشبند در جهت آشنايي بيشتر ورودي هاي جديد، باهمت امور فرهنگي، بسيج دانشجويي و اموزش دانشگاه جلسه توجيهي با حضور اكثر دانشجويان جديدالورود و مسئولين دانشگاه برگزار شد. در ايتدا پورغلامي سرپرست واحد ضمن عرض خيرمقدم به دانشجويان ورودي جديداظهار داشت: شما دانشجويان مي بايست تمام تلاش و همت خود را در جهت رسيدن به فضايل علمي و اخلاقي بكار گيريد. در ادامه ميرزانيان فرمانده محترم بسيج دانشجويي شهرستان ضمن تشريح وظايف بسيج در دانشگاه از تمامي دانشجويان ورودي جديد جهت عضويت در بسيج دانشجويي دعوت كرد. در پايان هم عاليشووندي مسئول آموزش دانشگاه ضمن تشريح مسائل آموزشي به سوالات و ابهامات دانشجويان پاسخ گفت.