1392/7/27 شنبه همايش پيشگيري نوين در پيام نور فراشبند
در همايشي كه با همت واحد فرهنگي دانشگاه و واحد پيشگيري شبكه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد دانشجويان اين واحد با راه هاي پيشگيري از بيماري هاي ايدز، وبا و سل آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومي پيام نور واحد فراشبند در اين همايش كه با استقبال پرشور دانشجويان و كاركنان همراه بود حسيني كارشناس پيشگيري اداره بهداشت و درمان شهرستان با ارائه گزارشي از تعداد بيماران مبتلا به ايدز در سطح شهرستان و استان و با نمايش اسلايدهايي از علائم و نشانه هاي اين بيماران بيان داشت: از جمله راه هاي اصلي ابتلا به اين بيماري مهلك اعتياد به مواد مخدر تزريقي به ويژه در بين جوانان است، كه متاسفانه طي تحقيقات انجام گرفته ناتواني جوانان در پاسخ منفي به درخواست سايرين بيشترين دليل در اعتياد به مواد مخدر را شامل مي شود. در جوامع امروز ما برخي مي خواهند با پاسخ مثبت، خود را فردي مهربان و دوستي وفادار جلوه دهند. رودربايستي در روابط فردي، فاميلي و اجتماعي نيز دليلي ديگر بر اين ناتواني است. به علاوه، در جامعه و خصوصاً فرهنگ ايراني، بسياري از افراد، «نه» شنيدن را نوعي بي احترامي و كم توجهي به خود به حساب مي آورند. اين در حالي است كه توانايي يك فرد در پاسخ منفي به درخواست هاي خاصي كه سايرين از وي دارند، در واقع يك قابليت مهم و اساسي است.
در ادامه نيز حضار با توضيحاتي در رابطه با بيماري هاي وبا و سل و راه هاي پيشگيري و در مان آنها آشنا شدند.