1392/8/18 شنبه دانشگاه پيام نور فراشبند ميزبان نشست تحكيم وحدت و اشاعه فرهنگ اسلامي در بين مديران و مسئولان شهرستان
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور واحد فراشبند همايشي با عنوان تحكيم وحدت و اشاعه فرهنگ اسلامي در بين مديران شهرستان به ميزباني دانشگاه پيام نور و سخنراني آقاي ناصر جوكار مدرس دانشگاه و رئيس سابق بسيج اساتيد استان فارس در تالار وحدت با حضور كليه مديران و مسئولان ادارات، نهادها و ارگان هاي شهرستان و جامعه دانشجويي برگزار شد.

در ابتداي جلسه مجتبي پورغلامي عضو بسيج اساتيد دانشگاه و مجري نشست ضمن خوش آمدگويي به حاضرين سالن در بيان هدف از برگزاري اين نشست را اين طور بيان نمود: به دنبال شكست هاي پي در پي غرب در مقابل جهان اسلام و سرخوردگي حاكمان غربي در مقابل با ملت ها، اين روزها دشمنان قسم خورده اسلام، تنها راه نجات خود را ايجاد اختلاف بين مسئولين و ايجاد شكافت ميان مردم و مسئولين در ايران مي بينند، لذا به وسيله رسانه هاي خود به دنبال تشويش اذهان عمومي هستند. در اين ميان گاهي اوقات برخي از مسئولين و اصحاب رسانه داخلي، آگاهانه يا غير آگاهانه با اظهارات و رفتار خود آتش اين اختلافات را شعله ور مي نمايند و خشنودي دشمن را رقم مي زنند. در اين ميان تنها راه نجات توجه به توصيه هاي پدرانه رهبر معظم انقلاب است كه عدم توجه به اين نكات مشكلات بسياري را براي ملت و مسئولين به وجود مي آورد. با اندكي تامل در سخنان رهبري در عمر 30 ساله انقلاب مي توان دريافت كه بيشترين تاكيد ايشان بر حفظ وحدت و همبستگي ميان مردم و مسئولين و اجراي كامل قانون است.
در اين ميان دانشگاه پيام نور بر خود لازم دانست در جهت تحقق بخشيدن به اين بيان گهربار بنيانگزار جهموري اسلامي ايران كه فرمودند: دانشگاه مبدا همه تحولات است. و در راستاي فرمايشات رهبر معظم انقلاب در شهرستان پيش قدم شده و باب فتحي را در اتحاد و همبستگي بيشتر مديران و مسئولان ادارات، نهادها و ارگان هاي شهرستان باز نموده كه اميد است در سايه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و همت و تلاش ديگر مسئولين شهرستان ساير دواير و ادارات هم به اين سمت و سو گرايش پيدا كنند، تا ان شاء الله شاهد يك جامعه پيروز و سربلند باشيم.
در ادامه ناصر جوكار سخنران نشست در ابتدا سخن ضمن اشاره كوتاهي به 13 آبان ماه و ماه محرم حضرت اباعبدالله الحسين (ع)، اظهار داشت: شما عزيزان مسئول سايه هاي مضاعف تفكر عاشورا، دفاع مقدس و 13 آبان هستيد. 13 آبان ماه كه امام خميني (ره) آن را انقلاب ثاني ناميدند. 13 آبان ماه كه كه در آن شعار ملي و سياسي ما كه شعار: مرگ بر آمريكاست در آن تجلي پيدا مي كند.
جوكار در ادامه ضمن اشاره اي به موضوع نشست گفت: بايد توجه داشت غني سازي مسئله اتحاد به مراتب از مسئله غني سازي اورانيوم براي نظام و كشور مهم تر خواهد بود، بخصوص در بين مسئولان و در جمع مسئولان. چرا كه امروزه اتحاد رمز استمرار و استكمال نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است و بس.
رئيس اسبق بسيج اساتيد استان افزود: اولين سوالي كه در رابطه با پست و مقام يك مسئول بايد پاسخ گفت اين است كه: آيا نگاه مسئول به پست نگاه معيشتي است يا نگاه محمدي؟ يا اينكه آيا پست و مقام براي وي غنيمت است يا مسئوليت؟ زيرا مسئولي كه خود را جزيره اي مجزا از مردم بداند نمي تواند اتحاد و همبستگي را و نمي تواند فرهنگ اسلام و اسلامي را در رفتار و عملكرد خود داشته باشد.
در پايان وي ضمن پاسخگويي به سوالات برخي از حاضرين در رابطه با ويژگي هاي يك مسئول ابراز كرد: بارز ترين و اصلي ترين ويژگي مدير يك اداره، ارگان يا نهاد اين است كه اهل تملق نباشد و انتقاد پذير باشد كه خدايي ناكرده اگر چنين شد آن مسئول هرگز نخواهد توانست به فكر مردم باشد و به فكر پست و مقام خود نباشد.
لازم به توضيح است پخش كليپ هايي از امام و رهبري در مورد اهميت خدمت مسئولين به مردم در خلال جلسه از ديگر برنامه هاي اين نشست بود كه طبق گفته خود شركت كنندگان تاثير بسزايي بر حضار گذاشت.