1394/2/9 چهارشنبه جلسه مشترک بسیجیان حلقه های صالحین با فرمانده سپاه فجر استان فارس
فرمانده سپاه فجر استان فارس: توجه به حلقه های صالحین مهمترین کار در حوزه بسیج است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور فراشبند جلسه مشترک حلقه های صالحین شهرستان با حضور سردار غلامحسین غیب پرور رمانده سپاه فجر استان فارس در محل تالار وحدت با حضور پرشور دانشجویان بسیجی حلقه های صالحین پایگاه شهید جلالی دانشگاه پیام نور فراشبند و دیگر بسیجیان شهرستان برگزار گردید.
 دکتر غیب پرور در ابتدای سخنان خود حفظ نظام را بالاترین امر به معروف از دید رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) خواند و بیان داشت: امروز دشمن دور و بر این کشور و نظام را احاطه کرده است و  همه خیال بر این دارند که جنگ عربستان با یمن  است، در صورتی که هدف، جمهوری اسلامی است. وی افزود: امروز مسلمان کشی در قلب آفریقا رسم شده و اخبار زیادی از این  جنایات  به ما نمی رسد  وگرنه خدا می داند که روزانه چند مسلمان در جای جای دنیا ذبح می شوند.

فرمانده سپاه فجر با اشاره به خطوط قرمز نظام اسلامی که فتنه 88، ولایت و حفظ نظام است خاطر نشان کرد: اگر در نظام اسلامی خطوط قرمز را رعایت کنیم ایرادی ندارد که با تمام سلیقه های سیاسی کار کنیم و مسئولین نیز بسیار باید هوشیارانه عمل کنند و بنا به فرموده رهبر عزیز باید ظرفیت انتقاد پذیری در مسئولین بسیار بالا رود.
در ادامه ایشان ضمن بیان خاطره ای از همرزمی با سردار شهید عباس حق پرست از شهدای والامقام فراشبند و فرمانده گردان امام علی (ع) در دوران دفاع مقدس و با اشاره به فیلم  مصاحبه شهید بزرگوار و تماشای این مصاحبه توسط رهبر معظم انقلاب پرداخته و گفت: رهبری عزیز پس از تماشای  فیلم مصاحبه شهید حق پرست بیان داشتند که "چشمه های حکمت از درون این شهید می جوشد" .
وی  نوکری مردم را افتخاری خواند که خداوند نصیب  مسئولان نظام نموده که ایشان باید به نحو احسن از این  فرصت استفاده نمود و مردم را نسبت به نظام امیدوار کنند.

فرمانده سپاه فجر استان فارس توجه به حلقه های صالحین را مهمترین کار در حوزه بسیج خواند و گفت: در استان فارس هم اکنون 25 هزار حلقه صالحین فعال وجود دارد که می بایست در سال 94 آن را به 30 هزار حلقه ارتقا دهیم و از این حلقه ها به جهت تبلیغ فرایض دینی و بالا بردن روحیه امر به معروف ونهی از منکر و همچنین ارتقاء سطح فرهنگی جامعه استفاده کرد.