1394/3/27 چهارشنبه آغاز ثبت نام کارشناسی بدون آزمون دانشگاه پیام نور از مردادماه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از آغاز ثبت نام متقاضیان دوره کارشناسی بدون آزمون دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: از مردادماه ثبت نام آغاز می شود.

به گزارش اخباردانشگاه دکتر اصغر ابوالحسنی با اشاره به زمان ثبت نام متقاضیان دوره کارشناسی بدون آزمون دانشگاه گفت: ثبت نام متقاضیان دوره های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه در مقطع کارشناسی، مطابق تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۵-۹۴ در مردادماه و از طریق سایت سازمان سنجش به نشانیsanjesh.org انجام می شود.

وی افزود: داوطلبان می توانند اطلاعات تکمیلی را در موعد ذکر شده از طریق سایت سازمان سنجش و پرتال دانشگاه پیگیری کنند.

لازم به توضیح است دفترچه ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی همزمان با انتخاب رشته کنکوری ها از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود.(مراجعه به سایت www.sanjesh.org)