1394/6/21 شنبه اطلاعیه پذیرش دانشجویان ورودی جدید پذیرفته شدگان مهر 94 می بایست از تاریخ 25 لغایت 9 مهرماه با مراجعه به سایت گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir با در دست داشتن مدارک ذیل با نام کابری و رمز عبور اعلام شده در صفحه اول این سایت نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام و همراه با پرینت نتیجه ثبت نام الکترونیکی و مدارک ذکر شده در اسرع وقت جهت تشکیل پرونده به آموزش دانشگاه پیام نور به آدرس: فراشبند بولوار معلم جنب بیمارستان امام هادی (ع) دانشگاه پیام نور مراجعه نمایند.
اطلاعات تکمیلی جهت انتخاب واحد و برنامه کلاسی بصورت حضوری به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی:
پرینت عکس دار حاصل از ثبت نام الکترونیکی از سایت گلستان
پوشه و گیره(حقوق رنگ صورتی . الهیات وزبان و ادبیات انگلیسی رنگ سبز . اقتصاد و مدیریت جهانگردی رنگ نارنجی . علوم تربیتی و مدیریت برنامه ریزی رنگ آبی)
اصل و کپی کارت ملی
اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
 رسید تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم(دقت نمایید به تاییدیه دیپلم نظام جدید درصورتی نیاز است که مدرک دیپلم نظام جدید دانشجو مفقود شده باشد)
اصل و کپی مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی عکس دار
اصل و کپی ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی عکس دار
اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی(مخصوص آقایان)
تلفن های تماس جهت راهنمایی بیشتر: 07138757340 و 07138757350 و 09177047326 و 09171883347

اطلاعات تکمیلی جهت ثبت نام:

1-  ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان این دوره بصورت غیر حضوری انجام می شود و پذیرفته شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سایت  http://reg.pnu.ac.ir از تاریخ و نحوه نام نویسی آگاهی یابند.

2-  پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی  می توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذر واژه (در صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام  اعلام می گردد) وارد سیستم جامع خدمات آموزشی گلستان شوند.

3-  پس ازپایان ثبت نام اولیه شماره دانشجویی به پذیرفته شدگان اعلام و امکان پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد برای ایشان فراهم می شود. لازم است تا دانشجو جهت انتخاب واحد در مهلت مقرر اقدام نماید.

4-  دانشجویان مطابق بر نامه اعلام شده از سوی مراکز و واحد ها، پس از انتخاب واحد جهت تشکیل پرونده حضوری از تاریخ 4/7/94 لغایت 29/7/94 به مرکز / واحد قبولی  خود مراجعه می نمایند.

5-  مدرک کاردانی دانش آموختگان دوره های کاردانی پیوسته(فاقد مدرک پیش دانشگاهی)، به جای مدرک پیش دانشگاهی ملاک عمل واقع شود.

*** بدیهی است واحدهای گذرانده شده در دوره کاردانی این دسته از داوطلبان قابل معادلسازی نمی باشد.

6-  در خصوص شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور و بومی بودن پذیرفته شدگان به آگاهی می رساند: بر اساس مصوبه کمیسیون موارد خاص دانشگاه مقرر گردید در صورتی که پذیرفته شده ای فقط یکی از دو شرط بومی بودن: محل تولد یا سال آخر اقامت آن تحت پوشش باشد به شرط سپردن تعهد کتبی مبنی بر عدم تقاضای انتقال به سایر مراکز و واحدها، ثبت نام وادامه تحصیل وی در مرکز محل قبولی اولیه بلامانع است.

7-  طبق ماده 28 آئین نامه آموزشی پذیرفته شدگانی که درس های گذرانده در دوره های کاردانی و کارشناسی مورد تائید دارند(به غیر از مدارک بند4 ) و متقاضی تطبیق واحد هستند،  مقتضی است تقاضای کتبی و ریز نمرات تائید شده خود را حداکثر تا پایان اولین سال پذیرش ( دونیمسال) به آموزش  مرکز/واحد   ارائه کنند؛  تا   مطابق   پیوست شماره 4 آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی (مصوب 20/12/91) در مرکز /واحد رسیدگی شود.

8-  تاریخ اخذ مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی کلیه پذیرفته شدگان حداکثر تا تاریخ 31/6/94خواهد بود و برای پذیرفته شدگانی که موفق به اخذ مدارک مذکور با تاریخ  دانش آموختگی فوق نشده اند به هیچ عنوان تایید نهائی ثبت نام به عمل نمی آید.

9-  برای پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/94 موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی نشده اند تا30/11/94مهلت داده می شود تا مدرک پیش دانشگاهی اخذ کنند. ازاین دسته از پذیرفته شدگان ثبت نام موقت به عمل آمده وپس از اخذ مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام آنها قطعی می گردد. ضمنا نیمسال اول 95-94 برای ایشان مرخصی تحصیلی درج می گردد.

آموزش دانشگاه پیام نور فراشبند