1394/8/10 یکشنبه شرایط اعطای وام قرض الحسنه دانشجویی از بانک صادرات
شرایط اولیه دریافت وام

*** با توجه به آئین نامه اعطای وام ، دانشجویان مقطع کارشناسی از ورودی 93، کارشناسی ارشد از ورودی 94 و دکتری از ورودی 93 به بعد مشمول دریافت این وام می شوند.(کمتر از 3/2 واحدهای کل دوره را گذرانده باشند)

*** شرط معرفی دانشجو به بانک جهت دریافت تسهیلات، سپردن تعهد کتبی مبنی بر عدم انصراف از تحصیل توسط دانشجو به مرکز/واحد می­باشد. بدیهی است درصورت درخواست انصراف، دانشجوی استفاده کننده از تسهیلات ملزم به پرداخت وام و کلیه خسارات به صورت یکجا خواهد بود.

*** با توجه به سهمیه تعیین شده برای استان ، صرفا معرفی دانشجو از طرف مرکز/واحد ملاک دریافت وام نمی باشد. بدیهی است پس از بررسی درخواست های ارسالی از کلیه مراکز و واحدها و امکان سنجی پرداخت وام ، استان نسبت به معرفی افراد از بین درخواست ها و تخصیص اعتبار به مراکز/واحدها اقدام خواهد نمود.
 *** مبلغ پیشنهادی برای دانشجو نباید از سقف مبلغ تعیین شده در آئین نامه برای هر مقطع بیشتر باشد.