سه‌شنبه 20 آبان 1399 ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور فقط با پرداخت 50 درصد شهریه ثابت معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور اعلام کرد:
معاون اداری، مالی وعمرانی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور صرفا با پرداخت 50 درصد شهریه ثابت فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر حسن علیزاده افزود: این اقدام با توجه به درخواست نو دانشجویان، همچنین ارائه تسهیلات بیشتر و فراهم کردن بستر ادامه تحصیل برای آن دسته از دانشجویانی که توانایی پرداخت کامل شهریه خود را ندارند، انجام شد.
وی به دیگر وام های شهریه دانشگاه نیز اشاره کرد و اظهار داشت: کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور در تمامی مقاطع تحصیلی علاوه بر وام صندوق رفاه وزارت علوم، از وام قرض الحسنه تا سقف 20 میلیون تومان با کارمزد یک و چهار دهم درصد و همچنین کالاکارت برای خرید تجهیزات آموزشی الکترونیکی نظیر گوشی هوشمند و تبلت برخوردار خواهند بود که با کمک این تسهیلات می توانند حتی از بدو ورود به دانشگاه، کل شهریه تحصیلی خود را پرداخت و اقساط آن را به بانک ها پرداخت کنند.
گفتنی است، ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تا 21 آبان ماه تمدید شد و پذیرفته شدگان لازم است در زمان مقرر، با مراجعه به سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir  تصویر مدارک شامل؛ صفحه اول و توضیحات شناسنامه،تصویر پشت و روی کارت ملی ،مدرک کارشناسی (دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته باید مدرک کاردانی نیز ارائه دهند) و مدرک مشخص کننده نظام وظیفه ویژه آقایان را بارگذاری کنند.