اطلاع رسانی
1401/10/3 شنبه
آغاز ثبت نام از متقاضيان تحصيل در مقطع كارشناسي دانشگاه پيام نورشهرهاي فارس
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس گفت: متقاضيان تحصيل در مقطع كارشناسي دانشگاه پيام نور براساس سوابق تحصيلي تا 10 دي ماه سال جاري به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند.

.

دكتر محسن جاجرمي زاده افزود: در اين مرحله براي ظرفيت هاي خالي مراكز وواحدهاي دانشگاه انجام مي پذيرد كه اقشار مختلف كه شرايط ورود به دانشگاه پيام نور را دارند مي توانند به سايت سازمان سنجش به نشاني sanjesh.org مراجعه و ثبت نام نمايند.
به گفته رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس، پذيرش در اين مرحله براساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) مي باشد كه داوطلبان پس از مطالعه دفترچه، امكان انتخاب 100 رشته/محل با اولويت خود را دارند.
دكتر جاجرمي زاده با بيان اينكه اسامي پذيرفته شدگان از سوي سازمان سنجش دهه سوم دي ماه ۱۴۰۱ اعلام خواهد شد، زمان آغاز تحصيل پذيرفته شدگان را نيمسال دوم (بهمن ماه سال جاري) ذكر كرد.
گفتني است دانشگاه پيام نور بزرگترين دانشگاه دولتي كشور است كه علاوه بر گسترس عدالت آموزشي زمينه را براي ادامه تحصيل همه اقشار جامعه فراهم ساخته است.
اين دانشگاه علاوه براخذ شهريه بسيار كم نسبت به بقيه دانشگاه هاي شهريه بگير، شرايطي را ايجاده كرده كه دانشجويان بتوانند بدون دغدغه و با دريافت تسهيلات (وام) شهريه،به تحصيل خود ادامه دهند.
دانشجويان اين دانشگاه علاوه برامكان تغيير رشته، مي توانند نزديك ترين دانشگاه محل سكونت خود را به عنوان محل آزمون پايان نيمسال، انتخاب نمايند.

منبع خبر:
روابط عمومی استان