1399/10/24 چهارشنبه
اطلاعیه فوری و مهم// اسامی دانشجویان و تاریخ آزمون مجدد دروس عمومی+ درس زبان خارجی
اسامی دانشجویان و تاریخ آزمون مجدد دروس عمومی+ درس زبان خارجی

.

دانشجویان عزیزی  که به هر دلیل نتوانسته اند در آزمون دروس عمومی شرکت نمایند و یا به دلیل قطع ارتباط با سامانه موفق به پاسخگویی نشده‌اند مطابق اسامی فایل پیوست در اطلاعیه می توانند در تاریخ و ساعت مشخص شده در آزمون مجدد شرکت نمایند ضمنأ رعایت موارد ذیل الزامی می باشد:

۱-آزمون مجدد فقط یکبار برگزار خواهد شد لذا دانشجویان از داشتن اینترنت پایدار اطمینان حاصل نمایند.

۲- جهت جلوگیری از قطع ارتباط در هنگام ورود به سامانه و در حین آزمون فقط در یک دستگاه و فقط با یک مرورگر مبادرت به ثبت نام کاربری و کلمه عبور نمایید.

۳- بر روی دستگاهی که مبادرت به برگزاری آزمون می نمایید فیلتر شکن را خاموش کنید.

۴- در صورت عدم شرکت در آزمون مجدد نمره قبلی یا در صورت عدم وجود نمره غیبت ثبت خواهد شد.

۵- نمره دوم ملاک عمل خواهد بود.

ضمنا علاوه بر دروسی که قبلا اعلام شده، زمان برگزاری آزمون مجدد درس زبان خارجی عمومی نیز در روز جمعه ۲۶ دی 1399 برگزار خواهد شد.
آزمون های روز 27 دی ماه نیز به روز 30 دی ماه تغییر یافت

دانلود لیست دانشجویان و آزمون های مجدد