1397/7/7 شنبه امکان تقسیط شهریه متغیر دانشگاه پیام‌نور فراهم شد

🔸 معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور با اشاره به تسهیلات دانشجویی گفت: شرایطی ایجاد شده که دانشجویان فقط شهریه ثابت پرداخت کرده و شهریه متغیر را قسطی و بدون کارمزد پرداخت کنند.

🔸 دانشگاه پیام نور برای سال جاری تسهیلات دانشجویی نامحدودی در نظر گرفته است، برهمین اساس به دانشجویان متقاضی، وام دانشجویی با بازپرداخت ۶ ماه، کارمزد یک و دو دهم درصد و با باز پرداخت یک ساله و کار مزد دو و چهاردهم درصد ارائه می دهد.

🔸 تسهیلاتی که دانشگاه به دانشجویان ارائه می دهد، بازپرداختش یک ساله و از طریق بانک است و دانشجویان به صورت اقساط با کارمزد حدود دو چهاردهم درصد آن را پرداخت می کنند.

🔸 حتی دانشجویان برای ثبت نام می توانند وارد سیستم گلستان شده و فقط شهریه ثابت را پرداخت کرده و شهریه متغیررا در ۳ یا ۴ قسط بدون کارمزد پرداخت کنند.